PLASMA OOGLIFT
2 mei 2018
ResurFX
STRIAE LASERBEHANDELING
28 december 2015
Alles
lasertherapie voor pigment, couperose en andere huidoneffenheden

lasertherapie voor pigment, couperose en andere huidoneffenheden

De aanwezigheid van donkere of witte vlekken op de huid wordt veroorzaakt door plaatselijke opeenhoping of het missen van huidpigment, melanine. Deze vlekken kunnen het gevolg zijn van genetische factoren, die we met de geboorte mee krijgen zoals sproeten of moedervlekken, of verkregen factoren als gevolg van zonnestraling, zwangerschap, anticonceptiepil, andere geneesmiddelen, leverziekten etc. Hyperpigmentatie is een teveel aan pigment in de huid. Hypo-of depigmentatie is een tekort of het volledig missen van pigment in de huid.

Hyperpigmentatie is op meerdere manieren te behandelen:

  • Peelings; speciale ingredienten in de peeling zorgen ervoor dat de aanmaak van pigment wordt onderdrukt. De melkzuren zorgen ervoor dat het pigment in de opperhuid afschilfert. Een peeling zorgt in zijn geheel voor een frissere uitstraling van de huid. Al jaren werken wij met de peelings van Dermaquest. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment aan peelings zodat we voor ieder huidtype en elke wens een geschikte peeling kunnen toepassen.
  • Lasertherapie; het licht van de laser wordt door het pigment, dat oppervlakkig in de huid ligt, geabsorbeerd, waarna het wordt afgebroken en opgeruimd door het lichaam. Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken werken wij met een laser die de ideale golflengte heeft voor hyperpigmentatie in de huid. Zo worden omliggende weefsels ontzien.
  • Thuisbehandeling; omdat pigment erg hardnekkig kan zijn is het raadzaam om dagelijks een SPF en een pigmentonderdrukkende crème te smeren. Op die manier voorkom u zo veel mogelijk nieuwe pigmentvlekjes. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor een geschikt product voor u.
  • Camouflagetherapie; met behulp van speciale crèmes worden vlekken gecamoufleerd. De camouflage kan zelfs watervast worden gemaakt zodat u kunt zwemmen, zweten etc.

Hypo-en depigmentatie kan alleen met camouflagetherapie worden behandeld.

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN