PLASMA OOGLIFT
2 mei 2018
STRIAE LASERBEHANDELING
28 december 2015

De aanwezigheid van donkere of witte vlekken op de huid wordt veroorzaakt door plaatselijke opeenhoping of het missen van huidpigment, melanine. Deze vlekken kunnen het gevolg zijn van genetische factoren, die we met de geboorte mee krijgen, zoals sproeten of moedervlekken, of als gevolg van zonnestraling, zwangerschap, anticonceptiepil, andere geneesmiddelen, leverziekten etc. Hyperpigmentatie is een teveel aan pigment in de huid. 

Hyperpigmentatie is op meerdere manieren te behandelen:

  • Peelings; speciale ingrediënten in de peeling zorgen ervoor dat de aanmaak van pigment wordt onderdrukt. Bepaalde zuren en ingrediënten zorgen ervoor dat het pigment in de opperhuid afschilfert en dat processen die verantwoordelijk zijn voor onder andere de aanmaak van pigment worden beïnvloedt, zodat pigment lichter wordt of zelfs verdwijnt.  Een peeling zorgt in zijn geheel voor een frissere uitstraling van de huid. Al jaren werken wij met een uitgebreid assortiment aan peelings zodat we voor ieder huidtype en elke wens een geschikte peeling kunnen toepassen.
  • Lasertherapie; het licht van de laser wordt door het pigment, dat oppervlakkig in de huid ligt, geabsorbeerd, waarna het wordt afgebroken en opgeruimd door het lichaam. Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, werken wij met een laser die de ideale golflengte heeft voor hyperpigmentatie in de huid. Zo worden omliggende weefsels ontzien.
  • Medisch microneedlen (SkinPen);  In de opperhuid worden alle huidcellen gevormd (hoorncellen en pigmentcellen). Deze huidcellen zijn op specifieke wijze georganiseerd en communiceren met elkaar. Deze communicatie en organisatie kunnen verstoord zijn, wat resulteert in een doffe, droge en ruwe huid met grove poriën en pigmentvlekken. Door de behandeling met onze SkinPen wordt de eerste huidlaag weer gerangschikt en worden de pigmentcellen gereguleerd, wat resulteert in een egale, stralende en gladde huid. Door de celdeling te stimuleren, worden versneld nieuwe en gezonde cellen aangemaakt die in de plaats komen van de oude en beschadigde cellen.
  • Thuisbehandeling; omdat pigment erg hardnekkig kan zijn, is het raadzaam om dagelijks een goed product te gebruiken die de huid beschermt tegen UV straling, infrarood en zichtbaar licht. Ook producten met pigmentonderdrukkende ingrediënten zijn een must om bestaand pigment te verminderen en nieuw pigment te zoveel mogelijk te voorkomen. Wij helpen je graag met het maken van een keuze voor een geschikt product.
  • Heb je last van uitgebreide pigmentvlekken over een groter oppervlak? dan is ons Brighter Your Skin programma perfect voor jouw huid! Dit intensieve programma bevat alle factoren die nodig zijn om pigment de das om te doen.

 

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN