pigmentvlekjes
PIGMENT
8 januari 2016
WAAROM MOETEN WE EIGENLIJK ZOVEEL SMEREN?
12 mei 2016

RODE WANGEN EN STORENDE PIGMENTVLEKJES

In onze praktijk zien we regelmatig mensen die zich storen aan rode bloedvaatjes op hun wangen of neus of last hebben van de pigmentvlekjes op hun handen en in het gezicht.

Gelukkig kunnen we deze onschuldige plekjes op verschillende manieren behandelen. Regelmatig maken we gebruik van een laserapparaat om couperose (bloedvaatjes)  en pigment te behandelen in de praktijk.

 

            Voor              Na

                      Voor behandeling                                         Na behandeling

 

Hoe werkt zo´n laser nu precies?

Door een bepaalde golflengte van de laser worden bloedvaatjes verwarmd. Door deze warmte trekken de vaatwanden samen waardoor het vaatje als het ware verschrompeld. Het vaatje zal door het lichaam opgeruimd worden. Vaak is 1 behandeling voldoende om de meeste vaatjes te behandelen.

 

Ook voor pigment is deze laser zeer geschikt. In dit geval absorbeert het pigment de energie van de laser. Direct na de behandeling kan het pigmentvlekje wat grijzig of donkerder lijken. Dit kan een aantal dagen duren. Na een week of 5 heeft het lichaam het overtollige pigment opgeruimd en is het pigment in veel gevallen niet meer zichtbaar. Wanneer pigment diep  in de huid ligt zijn meerdere behandelingen nodig.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de behandelingen voor vaatjes en pigment? Plan dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken of u in aanmerking komt voor behandeling en welke behandeling het meest geschikt is voor u. Tevens kunnen we een inschatting maken hoeveel behandelingen nodig zijn. U kunt ons bereiken via info@huidtherapie4yourskin.nl of bel 0318-553304.


Behandelingen