SPARKLE UP YOUR SKIN
2 februari 2021
BOOST YOUR SKIN PROGRAM
5 januari 2021

Met onze jarenlange kennis hebben we het afgelopen jaar een unieke methode ontwikkeld om jouw huid met acne (en/of acnelittekens)next level te verbeteren. Een van deze programma’s is het Purify Your Skin program! Een uniek concept om de acne huid in balans te brengen en acnelittekens zichtbaar te verminderen.

Wij brengen jouw huid  in 6 behandelingen in topconditie! Alle kenmerken van acne, waaronder  puistjes, onderhuidse ontstekingen, comedonen, een vette huid, verstopte poriën, rode vlekjes en/of littekens pakken we aan.

We starten de eerste afspraak met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarnaast maken we een huidanalyse. Hiermee kunnen we zien hoe de doorbloeding is, pigmentverschillen en textuurverschillen van de huid. Op basis van deze resultaten, jouw wensen en verwachtingen maken wij een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid. Tijdens het intakegesprek krijg je tevens een productadvies. Het gebruik van de juiste thuisproducten is een zeer belangrijk onderdeel in de weg naar jouw perfecte huid. Huidverzorging is een verlengstuk van de behandeling in de praktijk en zorgt voor een sneller en blijvend resultaat. Zie het als het onderhoud van je gebit. Door dagelijks te poetsen voorkom je zoveel mogelijk schade aan het gebit en een paar keer per jaar kom je bij de tandarts voor controle en intensievere behandeling. Zo werkt dit dus ook met huidproducten.  De producten waar wij mee werken in onze praktijk zijn producten die daadwerkelijk iets doen met je huid. Je huid wordt echt aan het werk gezet om dat gewenste resultaat te bereiken!

In de afspraken die volgen wordt op een zeer intensieve wijze gewerkt, om jouw huid in topconditie te krijgen. Dit doen we door middel van dieptereiniging van de huid en met behulp van onze lasers, peelings of microneedling.

Bij vooruitbetaling van het hele pakket ontvang je de 6e behandeling en een peel booster gratis!

In 4 maanden een zichtbaar gladdere en stralende huid.