repair your skin
REPAIR YOUR SKIN
4 februari 2021
Boost Your Skin Program
BOOST YOUR SKIN
5 januari 2021
Alles
purify your skin

purify your skin program

Wil je acne echt grondig aanpakken en je huid next level verbeteren? Dan is het Purify Your Skin program wat voor jouw! Een uniek concept om de acnehuid gezond en in balans te brengen en acnelittekens zichtbaar te verminderen.

Wij brengen jouw huid  in zes behandelingen in topconditie! Alle kenmerken van acne, waaronder  puistjes, onderhuidse ontstekingen, comedonen, een vette huid, verstopte poriën, rode vlekjes en/of littekens pakken we aan. Ons doel is om de huid eerst gezonder te maken en het talg onder controle te krijgen.

Omdat acne bij iedereen anders is, is het belangrijk dat er per persoon een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. We starten de eerste afspraak met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarnaast maken we een huidanalyse. Op basis van deze resultaten, jouw wensen en verwachtingen maken wij een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid. Tijdens het intakegesprek geven we je tips wat je thuis het beste wel of niet kunt doen.  Tevens krijg je een productadvies. Het gebruik van de juiste thuisproducten is een zeer belangrijk onderdeel in de weg naar jouw perfecte huid. Huidverzorging is een verlengstuk van de behandeling in de praktijk en zorgt voor een sneller en blijvend resultaat. De producten waar wij mee werken in onze praktijk zijn producten die daadwerkelijk iets doen met je huid. Je pakt hierdoor dagelijks thuis ook het talg aan, waardoor je minder behandelingen nodig zult hebben en je huid sneller mooier en onder controle is.

In de afspraken die volgen wordt op een zeer intensieve wijze gewerkt, om jouw huid in topconditie te krijgen. Dit doen we door middel van reinigende behandelingen van de huid gecombineerd met peelings of microneedling. Met peelings kunnen we de bovenste dode huidlaag verdunnen zodat de poriën minder snel gaan verstoppen en het talg beter naar buiten kan komen. Daarnaast kan het talg in de diepte worden opgelost. Met microneedling verbeteren we de huid in de diepte wat zeer effectief werkt voor vlekjes en acnelittekens.

In vier maanden een zichtbaar gladdere en stralende huid.

Pakketprijs €799,-