Om jouw huid in topconditie te krijgen de  heb je meerdere behandelingen nodig. Hiervoor hebben wij een aantal Skin Program samengesteld. Deze intensieve kuren bestaan uit meerdere behandelingen die je elke twee tot vier weken ondergaat om een sneller en beter resultaat te behalen. Daarnaast is het gebruik van de juiste thuisproducten onmisbaar, deze zitten bij de meeste programma’s inbegrepen. Er zijn programma’s voor huidverjonging, acne, rosacea, pigment en voor een huid die oppepper kan gebruiken. Nog een leuke bijkomstigheid is dat alle bij programma’s een flinke korting zit inbegrepen!

Boost Your Skin: Een programma om jouw huid next-level te verbeteren en alle tekenen van huidveroudering aan te pakken.

Purify Your Skin:  Een uniek concept, inclusief huidverzorgingsproducten, om de acne huid in balans te brengen en acnelittekens zichtbaar te verminderen.

Repair Your Skin: Een programma, inclusief huidverzorgingsproducten, om de gevoelige, rosacea huid, in balans te brengen.

Brighten Your Skin: Een programma, inclusief huidverzorgingsproducten, om diepe pigmentvlekken (zoals een zwangerschapsmasker) zichtbaar te verminderen.

Keep Your Skin Sparkling: Onderhoud jouw behaalde resultaten met dit jaarabonnement. (Dit abonnement sluit aan bij de programma’s Purify Your Skin, Repair Your Skin en Brighten Your Skin).

Keep Your Skin Sparkling Exclusive:  Met dit jaarabonnement onderhoud je de behaalde resultaten van het Boost Your Skin programma.