ResurfX bij 4YourSkin
HUIDVERJONGING MET RESURFX
23 januari 2019
PIGMENTBEHANDELING
28 december 2015

EEN OOGLIFT ZONDER OPERATIE!

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven oogleden zonder chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden. De Plasmamedical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Als je graag iets wilt verbeteren aan je ogen, maar wanneer een chirurgische ingreep toch een te grote stap is plasma-behandeling wellicht iets voor je.

Voordelen van de Plasmamedical behandeling

  • Snelle behandeltijd

    Plasma ooglift voor en na

    Voor en 2 maanden na de plasma ooglift

  • Non-invasief
  • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
  • Langdurig resultaat
  • Meestal 1 behandeling
  • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Wat is plasma?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasmamedical wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Voor de behandeling

Deze behandeling is het meest ideaal bij lichte huidtypes, de huid mag daarom ook niet zongebruind zijn. Vier weken voorafgaand aan de behandeling is vermijden van zonnebank en zon dan ook van groot belang. Wij raden aan de huid te beschermen tegen UV-licht met minstens een SPF30.

De behandeling

Je neemt plaats op de behandelbank waarna wij de oogleden royaal insmeren met een verdovende crème, deze crème wordt afgedekt met een folie zodat het beter in kan trekken. Je mag vanaf nu de ogen niet meer openen, omdat de crème anders zal verplaatsen. Na ongeveer een half uur verwijderen we de crème van het oog dat als eerst behandeld gaat worden. Het eerste ooglid wordt behandeld. Met een uiterst fijn naaldje behandelen we stapsgewijs het hele ooglid. Deze kleine stipjes hebben een doorsnede van ongeveer 0,1 tot 0,3 mm en zijn ongeveer 0,02 tot 0,04 mm diep. Tijdens het behandelen wordt als het ware het bovenste laagje van de huid verdampt. Dit proces is ook zichtbaar tijdens de behandeling zelf. Wanneer het eerste oog helemaal behandeld is, wordt deze gekoeld en starten we met het tweede oog. Bovenstaande wordt dan precies herhaald.

Na de behandeling

Direct na de behandeling blijf je nog even koelen. Dit is om zoveel mogelijk zwelling tegen te gaan. Wanneer je direct na de behandeling in de spiegel kijkt, zie je allemaal kleine bruine puntjes op hetooglid. Als de huid dan nog niet gezwollen is, lijkt het net of je donkere oogschaduw op hebt. De zwelling treedt meestal zeer kort na de behandeling op en neemt de eerste 24 uur vaak nog toe. Vooral de ochtend na de behandeling zijn de oogleden gezwollen, maar dit neemt in de loop van de dag weer af. Niet iedereen merkt de zwelling op, maar je moet er wel rekening mee houden dat het kan. De bruine stipjes die je direct na de behandeling ziet, worden in de dagen na de behandeling kleine korstjes welke na ongeveer een kleine week beginnen af te vallen. Wat dan overblijft, is een rozige  en gevoelige huid. Ook kan de huid nog wat schilferig zijn. De rozige huid wordt in de weken tot maanden na de behandeling steeds minder.

Resultaat

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. De puntjes in de huid gaan zich van nature weer herstellen en de huid zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft de oogleden een mooi en liftend geheel. Je kunt een verlichtend gevoel van de oogleden bemerken,  je blik is opener en de oogleden zullen meer zichtbaar zijn. Omdat door de behandeling de collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd, zie je pas na 3 maanden het eindresultaat van de behandeling. Dat komt omdat de herstructurering van collagene vezels een langdurig proces is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doorgaans is 1-2 behandelingen voldoende. Afhankelijk van uw wensen en de ernst van uw klachten kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.