OVER ONS

Huidtherapie 4YourSkin is een moderne, professionele en klantgerichte praktijk voor huid-, oedeem en lasertherapie. Wij werken met veel aandacht aan het beste resultaat voor uw huid. We vinden eerlijkheid en openheid heel belangrijk. Omdat elk persoon en ieder probleem anders is, stellen wij in samenwerking met u een persoonlijk behandelplan op. Daarbij vinden wij het belangrijk om ruim de tijd voor u te nemen. U kunt direct met uw hulpvraag bij ons terecht, maar dit kan ook met een verwijzing van uw huisarts of specialist.

Als huidtherapeut zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren of verminderen van huidproblemen. Dit doen we met wetenschappelijk onderbouwde therapieën die verder gaan dan de therapieën van schoonheidssalons. Wij streven naar zichtbaar resultaat, ook op langere termijn.

Wij bieden behandeling op maat voor problemen als acne, littekens, striae, (ongewenste) beharing, de ouder wordende huid zoals hangende oogleden, couperose, oedeem en goedaardige huidtumoren. Maar ook voor preventieve maatregelen bij huidaandoeningen kunt u bij ons terecht. 

Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en zijn wij kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Regelmatig volgen wij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarnaast zijn wij begeleiders van een kwaliteitskring van huidtherapeuten in de regio. Wij organiseren 4 à 5 keer per jaar bijeenkomsten waarmee we de kwaliteit van de huidtherapie naar een hoger niveau willen brengen.

BEKIJK BEHANDELINGEN TARIEVEN

Laura van Rij

Huidtherapeut / eigenaresse | Lid NVH | KP registratie nummer: 89910803088 | AGB code: 90040444 | Begeleider kwaliteitskring Gelderse Vallei

0318-553304


In mijn begin jaren als huidtherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in een privékliniek in Amsterdam en een huidtherapeutische praktijk in Amersfoort. In 2008 ben ik in contact gekomen met huidtherapeut Willy Lagerwerf. In 2010 zijn we verhuisd naar gezondheidscentrum Veenendaal en ben ik mede-eigenaar geworden van Huidtherapie 4YourSkin.

Je huid is het meest zichtbare orgaan en jouw visitekaartje naar buiten. Het is niet vanzelfsprekend dat je ook blij of gelukkig bent met dit visitekaartje. Het klinkt misschien cliché, maar ik vind het fijn mensen te helpen weer blij te worden met hun huid! Ik denk dat er geen ander beroep zo afwisselend, innovatief, groeiend en uitdagend is als dat van de huidtherapeut. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken. Persoonlijke aandacht en een zichtbaar en blijvend resultaat vind ik erg belangrijk. Ik ben u graag van dienst bij Huidtherapie 4YourSkin.

Persoonlijke aandacht en een zichtbaar en blijvend resultaat vind ik erg belangrijk.

Maritza Keijman

Huidtherapeut / eigenaresse | Lid NVH | KP registratie nummer: 89910960788 | AGB code: 90047240 | Begeleider Kwaliteitskring Gelderse Vallei

0318-553304


Sinds mijn afstuderen in 2007 aan de Hogeschool Utrecht ben ik op verschillende praktijken werkzaam geweest. In 2012 kreeg ik de kans om bij Huidtherapie 4YourSkin te gaan werken. Nadat Willy Lagerwerf in 2013 met pensioen ging, ben ik mede-eigenaar geworden.

Elke huid is anders en dus is het elke keer weer een uitdaging om een mooi plan voor iemand te maken. Hier neem ik samen met u ook graag ruim de tijd voor. Mensen willen soms graag een rooskleurig verhaal horen, maar helaas kunnen we niet altijd voldoen aan iemands verwachtingen. Daarom vind ik eerlijkheid en duidelijkheid heel belangrijk. Gelukkig wordt ook dit gewaardeerd door onze clienten. Wanneer de verwachtingen realistisch zijn kunnen we samen werken voor het beste resultaat. Het blijft fantastisch om mensen weer blij te maken hun huid!

Eerlijkheid en kwaliteit daar sta ik voor! .

Eerlijkheid en kwaliteit daar sta ik voor!

Ingrid Gerritsen

Huidtherapeut | Lid NVH | KP registratienummer: 59910523488 | AGB-code: 90037747 | Lid Kwaliteitskring Gelderse Vallei

0318-553304


Sinds mijn afstuderen in 2008 heb ik eerst een tijd in een laserkliniek gewerkt. Daarna heb ik zeven jaar lang bij een praktijk gewerkt in Zevenaar. Hier heb ik naast de verschillende huid- en laserbehandelingen mij ook kunnen specialiseren in de litteken- en oedeemtherapie. Vanaf begin 2017 ben ik werkzaam bij Huidtherapie 4YourSkin. Huidtherapie is een geweldig beroep! Wat mij zo aanspreekt is de diversiteit aan huidproblemen die wij zien in de praktijk en ook het scala aan behandelmogelijkheden die er zijn. Iedereen die wij hier zien heeft een andere hulpvraag en vraagt dus een op maat gemaakt behandelplan. Wij proberen hierin altijd te zorgen dat we een duidelijk advies geven afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Zo kunnen we samen aan de slag voor het beste resultaat voor uw huid! Een deskundig advies en laagdrempeligheid zijn voor mij van groot belang! Hopelijk tot ziens bij Huidtherapie 4YourSkin!
Een deskundig advies en laagdrempeligheid zijn voor mij van groot belang!

EERSTE AFSPRAAK

Tijdens de eerste afspraak kunt u kennis maken met ons en onze praktijk en vindt er een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek plaats. Hierin wordt duidelijk wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Daarna wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Er is voldoende ruimte voor overleg en vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Tijdens en na de behandelingen worden er persoonlijke adviezen gegeven, resultaten gemeten en de voortgang van de behandelingen geëvalueerd. Met uw gegevens wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan. Wij willen benadrukken dat we beroepsmatig gehouden zijn aan geheimhoudingsplicht.

VERWIJZING EN VERGOEDING

Onze praktijk is direct toegankelijk en in de meeste gevallen is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist niet meer nodig voor vergoeding. De meeste behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

U kunt uw polisvoorwaarden nakijken of contact opnemen met uw zorgverzekering om te zien welke rechten op vergoeding u heeft. Ook kunt u voor een overzicht van vergoedingen de polisvoorwaarden op de website van uw zorgverzekeraar raadplegen.

Voor de zorg van oedeemtherapie geldt dat de eerste twintig behandelingen onder het aanvullende pakket vallen. Vanaf de 21e behandeling valt het onder de basisverzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. De kosten van therapeutisch elastische kousen worden altijd vergoed (dit gaat wel van het eigen risico af).