OVER ONS

Huidtherapie 4YourSkin is een moderne, professionele en klantgerichte huidkliniek. Wij werken met veel aandacht aan het beste resultaat voor jouw huid. We vinden eerlijkheid en openheid heel belangrijk. Omdat elk persoon en ieder probleem anders is, stellen wij samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Daarbij vinden wij het belangrijk om ruim de tijd voor je te nemen. 

Als huidtherapeut zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van jouw huid en het verminderen van huidproblemen. Wij streven naar zichtbaar resultaat, ook op langere termijn.

Voor de meest uiteenlopende wensen bieden wij behandelingen op maat. Denk hierbij aan acne, huidveroudering, pigment, roodheid, goedaardige huidtumoren zoals steelwratjes, littekens, ongewenste haargroei en couperose.  

Kwaliteit en deskundigheid zijn bij ons van groot belang. Om dit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en zijn wij kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Regelmatig volgen wij nuttige nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarnaast nemen wij deel aan de kwaliteitskringbijeenkomsten van huidtherapeuten in de regio. Wij organiseren 4 à 5 keer per jaar bijeenkomsten waarmee we de kwaliteit van de huidtherapie naar een nog hoger niveau willen brengen.

BEKIJK BEHANDELINGEN TARIEVEN

Laura van Rij

Huidtherapeut / eigenaresse | Lid NVH | KP registratie nummer: 89910803088 | AGB code: 90040444 |

0318-553304


In mijn begin jaren als huidtherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in een privékliniek in Amsterdam en een huidtherapeutische praktijk in Amersfoort. In 2008 ben ik in contact gekomen met huidtherapeut Willy Lagerwerf. In 2010 zijn we verhuisd naar gezondheidscentrum Veenendaal en ben ik mede-eigenaar geworden van Huidtherapie 4YourSkin.

Je huid is het meest zichtbare orgaan en jouw visitekaartje naar buiten. Het is niet vanzelfsprekend dat je ook blij of gelukkig bent met dit visitekaartje. Het klinkt misschien cliché, maar ik vind het fijn mensen te helpen weer blij te worden met hun huid! Ik denk dat er geen ander beroep zo afwisselend, innovatief, groeiend en uitdagend is als dat van de huidtherapeut. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken. Persoonlijke aandacht en een zichtbaar en blijvend resultaat vind ik erg belangrijk. Ik ben u graag van dienst bij Huidtherapie 4YourSkin.

Persoonlijke aandacht en een zichtbaar en blijvend resultaat vind ik erg belangrijk.

Maritza Keijman

Huidtherapeut / eigenaresse | Lid NVH | KP registratie nummer: 89910960788 | AGB code: 90047240 |

0318-553304


Sinds mijn afstuderen in 2007 aan de Hogeschool Utrecht ben ik op verschillende praktijken werkzaam geweest. In 2012 kreeg ik de kans om bij Huidtherapie 4YourSkin te gaan werken. Nadat Willy Lagerwerf in 2013 met pensioen ging, ben ik mede-eigenaar geworden.

Elke huid is anders en dus is het elke keer weer een uitdaging om een mooi plan voor iemand te maken. Hier neem ik samen met u ook graag ruim de tijd voor. Mensen willen soms graag een rooskleurig verhaal horen, maar helaas kunnen we niet altijd voldoen aan iemands verwachtingen. Daarom vind ik eerlijkheid en duidelijkheid heel belangrijk. Gelukkig wordt ook dit gewaardeerd door onze clienten. Wanneer de verwachtingen realistisch zijn kunnen we samen werken voor het beste resultaat. Het blijft fantastisch om mensen weer blij te maken hun huid!

Eerlijkheid en kwaliteit daar sta ik voor! .

Eerlijkheid en kwaliteit daar sta ik voor!

Ingrid Gerritsen

Huidtherapeut | Lid NVH | KP registratienummer: 59910523488 | AGB-code: 90037747 | Lid Kwaliteitskring Gelderse Vallei

0318-553304


Sinds mijn afstuderen in 2008 heb ik eerst een tijd in een laserkliniek gewerkt. Daarna heb ik zeven jaar lang bij een praktijk gewerkt in Zevenaar. Hier heb ik naast de verschillende huid- en laserbehandelingen mij ook kunnen specialiseren in de litteken- en oedeemtherapie. Vanaf begin 2017 ben ik werkzaam bij Huidtherapie 4YourSkin. Huidtherapie is een geweldig beroep! Wat mij zo aanspreekt is de diversiteit aan huidproblemen die wij zien in de praktijk en ook het scala aan behandelmogelijkheden die er zijn. Iedereen die wij hier zien heeft een andere hulpvraag en vraagt dus een op maat gemaakt behandelplan. Wij proberen hierin altijd te zorgen dat we een duidelijk advies geven afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Zo kunnen we samen aan de slag voor het beste resultaat voor uw huid! Een deskundig advies en laagdrempeligheid zijn voor mij van groot belang! Hopelijk tot ziens bij Huidtherapie 4YourSkin!
Een deskundig advies en laagdrempeligheid zijn voor mij van groot belang!

EERSTE AFSPRAAK

Tijdens de eerste afspraak kun je kennis maken met ons en onze kliniek en vindt er een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek plaats. Hierin wordt duidelijk wat jouw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Daarna wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld. Er is voldoende ruimte voor overleg en vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Tijdens en na de behandelingen worden er persoonlijke adviezen gegeven, resultaten gemeten en de voortgang van de behandelingen geëvalueerd. Met jouw gegevens wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan. 

VERWIJZING EN VERGOEDING

Onze kliniek is direct toegankelijk en dus is in de meeste gevallen een verwijsbrief van de huisarts of specialist niet nodig. Sommige behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

Je kunt jouw polisvoorwaarden nakijken of contact opnemen met je zorgverzekering om te zien welke rechten op vergoeding je hebt.