keep your skin sparkling exclusive
KEEP YOUR SKIN SPARKLING EXCLUSIVE
14 december 2021
repair your skin
REPAIR YOUR SKIN
4 februari 2021
Alles
brighten your skin

brighten your skin program

Dit programma is speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken in het gezicht op te helderen en/of te verwijderen.

Heb je last van meerdere pigmentvlekjes in het gezicht dan is dit pakket iets voor jou. We combineren verschillende behandelingen om oppervlakkig en dieper liggend pigment effectief aan te pakken.

Wij starten met intensieve behandelingen in de kliniek waarnaast je thuis met een de juiste producten aan jouw thuisbehandeltraject begint om de pigmentproblemen effectief aanpakken!

We starten de eerste afspraak met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarnaast maken we een huidanalyse. Hiermee kunnen we zien wat de zonschade is, pigmentverschillen, doorbloeding en textuurverschillen van de huid. Bij pigmentvlekken is er schade onder de huid welke, ondanks behandelingen, aanwezig zal blijven. Met juiste thuisbehandelingen kun je de aanmaak van (nieuw) pigment tegengaan. De producten waar wij mee werken zijn producten die daadwerkelijk iets doen met je huid. Je huid wordt echt aan het werk gezet om dat gewenste resultaat te bereiken en te behouden!

In de afspraken die volgen wordt op een zeer intensieve wijze gewerkt, om het pigmentprobleem aan te pakken. Dit doen we met behulp van peelings en medische microneedling en de producten voor de thuisbehandeling.

Dit pakket kost 799,- inclusief de producten zodat je de eerste maanden volledig voorzien bent.