PURIFY YOUR SKIN
2 februari 2021
GOEDAARDIGE HUIDTUMOREN VERWIJDEREN
20 februari 2019

Met onze jarenlange kennis hebben we het afgelopen jaar een unieke methodes ontwikkeld om jouw huid next level te verbeteren. Een van deze programma’s is het Boost Your Skin program! Een uniek concept voor Huidverjonging.
 
Wij gaan in 6 behandelingen jouw huid in topconditie brengen! Huidveroudering wordt veroorzaakt door verschillende factoren en uit zich op verschillende manieren. Niet alleen de rimpels langs je mond, maar ook vlekjes, vaatjes en zonschade zorgen ervoor dat de huid ouder kan kijken dan je zou willen.

We starten de eerste afspraak met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarnaast maken we een huidanalyse. Hiermee kunnen we zien wat de zonschade is, pigmentverschillen, doorbloeding en textuurverschillen van de huid. Op basis van deze resultaten, jouw wensen en verwachtingen maken wij een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid. Tijdens het intakegesprek krijg je tevens een productadvies. Het gebruik van de juiste thuisproducten is een zeer belangrijk onderdeel in de weg naar jouw perfecte huid. Huidverzorging is een verlengstuk van de behandeling in de praktijk en zorgt voor een sneller en blijvend resultaat. Zie het als het onderhoud van je gebit. Door dagelijks te poetsen voorkom je zoveel mogelijk schade aan het gebit en een paar keer per jaar kom je bij de tandarts voor controle en intensievere behandeling. Zo werkt dit dus ook met huidproducten.  De producten waar wij mee werken in onze praktijk zijn producten die daadwerkelijk iets doen met je huid. Je huid wordt echt aan het werk gezet om dat gewenste resultaat te bereiken!

In de afspraken die volgen wordt op een zeer intensieve wijze gewerkt, om jouw huid in topconditie te krijgen. Dit doen we met behulp van onze lasers, peelings of microneedling. Omdat we met dit programma meerdere problemen tegelijk aanpakken kan het zo zijn dat we dus meerdere behandelopties binnen 1 en dezelfde toepassen om het optimale resultaat te behalen.

6 behandelingen van 60 minuten: €199,- per behandelingen

Bij vooruitbetaling van het hele pakket krijg je de 6e behandeling GRATIS!

In een half jaar creëren we jouw mooiste huid.

 
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op, we vertellen je graag meer over dit programma. Of misschien wil je wel meer weten over ons andere programma om je huid weer acnevrij te krijgen. Maak een afspraak voor een kosteloos gesprek  , of mail naar info@huidtherapie4yourskin.nl , of bel 0318-553304.