purify your skin
PURIFY YOUR SKIN
2 februari 2021
VERWIJDEREN PLEKJES EN VLEKJES
20 februari 2019
Alles
Boost Your Skin Program

Boost Your Skin Program

Wil je jouw huid next level te verbeteren? Dan is het Boost Your Skin program echt iets voor jou! Een uniek concept voor huidverjonging.

Wij gaan in zes behandelingen jouw huid in topconditie brengen! Huidveroudering wordt veroorzaakt door verschillende factoren en uit zich op verschillende manieren. Niet alleen de rimpels langs je mond, maar ook vlekjes, vaatjes en zonschade zorgen ervoor dat de huid ouder kan lijken dan je zou willen.

We starten de eerste afspraak met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarnaast maken we een huidanalyse. Op basis van deze resultaten, jouw wensen en verwachtingen maken wij een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid. Tijdens het intakegesprek krijg je tevens een productadvies. Het gebruik van de juiste thuisbehandeling is een zeer belangrijk onderdeel in de weg naar jouw mooiste huid. Het gebruik van de juiste thuisproducten is een verlengstuk van de behandeling in de kliniek en zorgt voor een sneller en blijvend resultaat. De producten waar wij mee werken zijn producten die daadwerkelijk iets doen met je huid. Je huid wordt echt aan het werk gezet om dat gewenste resultaat te bereiken en te behouden!

In de afspraken die volgen wordt op een zeer intensieve wijze gewerkt, om jouw huid in topconditie te krijgen. Dit doen we met behulp van onze lasers, peelings of medische microneedling.

In een half jaar creëren we jouw mooiste huid.

Een pakket van zes behandelingen kost geen €1025,-, maar €799,-! Elke vier weken vindt de behandeling plaats. Het pakket is acht maanden geldig.