CAMOUFLAGE THERAPIE
28 december 2015
ACNE THERAPIE
28 december 2015

Een effectieve behandeling voor huidverbetering. Met behulp van de dermapen worden minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor o.a. de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor verminderen oneffenheden zoals (acne)littekens, grove poriën, zonbeschadiging en fijne lijntjes.

De Dermapen™ maakt gebruik van kleine vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid om op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld.

Omdat de lengte van de naaldjes tijdens de behandeling verstelbaar is, is het mogelijk om meerdere gebieden/problemen in 1 behandeling te behandelen.

Een behandeling met de dermapen is dé ideale manier om littekentjes, rimpels, grove poriën en pigment te verminderen. Maar ook grotere problemen zoals brandwondenlittekens en striae kunnen goed behandeld worden met de Dermapen™.

Na de behandeling ziet de huid er rood uit. Dit wordt gecamoufleerd met Lycogel®, een speciale foundation, die het herstel van de huid bevordert en kalmeert. Tevens bevat Lycogel® een factor 30 waardoor uw huid direct beschermd is tegen UV-stralen.

Microneedling thuis

Wanneer u ook thuis uw huid wilt verbeteren is de MTS Roller™ daarvoor uitermate geschikt. Zo kunt u dagelijks uw huid verbeteren en worden uw verzorgingsproducten veel beter opgenomen door uw huid. De MTS-roller is geschikt voor elk huidtype en kan op elke zone van de huid worden toegepast. Thuisrollers zijn verkrijgbaar in verschillende naaldlengtes. Wij adviseren u graag welke roller het meest geschikt is voor uw huid.

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Gerelateerde aandoeningen