De nieuwste aanwinsten in onze praktijk: Toskani Cosmetics
25 juli 2019
Plekjes en vlekjes: cherry angiomen / kersenwratjes
27 augustus 2019

Peelen in de zomer!

Het ondergaan van een peelingbehandeling kan enorm veel voor je huid betekenen. Zeker in de zomer heeft je huid veel te verduren; die warme zon van nu kan je huid behoorlijk uitdrogen. Bij 4YourSkin hebben we nu een nieuwe soort peeling die erg goed in de zomer past en je huid een goede oppepper kan geven: de C-Infusion peeling!

Breng jou huid in topconditie.
De DermaQuest C-Infusion peeling is een peeling die de doffe huid een oppepper kan geven. Vooral na veel zonblootstelling kan je huid dit wel gebruiken, en daar is de C-Infusion peel helemaal geschikt voor. Naast dat het meedraagt aan het verwijderen van dode huidcellen zorgt de peeling er ook voor dat de huidbarrière herstelt wordt door haar antioxiderende en vochtinbrengende werking. De huid voelt daarna weer zachter en gladder aan. Perfect voor de zomer nadat je een dagje strand erop hebt zitten!
De vitamine C in de peeling stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft het ook een goede invloed op het verminderen van acne en pigmentaties in de huid. De melkzuur in de peeling stimuleert de celdeling en aanmaak van hyaluronzuur in de huid. Hierdoor verbetert het vochtgehalte in je huid en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Daarnaast werkt ook melkzuur goed tegen bestaande pigmentaties in de huid.

Na één behandeling zul je kunnen zien dat je huid al een mooie glow krijgt. Echter is het behalen van een optimaal resultaat mogelijk na 3-5 keer deze peeling te hebben ondergaan, met een tussenpose van 2-4 weken. In de maanden augustus en september 2019 kun je deze peeling ondergaan voor slechts €40,- ipv € 68,50

Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op via info@huidtherapie4yourskin.nl of bel naar 0318-553304.