Pigment aanpakken, hoe doe je dat?
16 juli 2019
Peelen in de zomer!
2 augustus 2019

De nieuwste aanwinsten in onze praktijk: Toskani Cosmetics

Wanneer je bij ons onder behandeling bent, heb je de producten van het huidverzorgingsmerk Tebiskin vast wel zien staan in onze wachtkamer. Sinds kort hebben we een leuke aanvulling op ons assortiment aan huidverzorging, namelijk het merk Toskani. Met haar serums, crèmes en ampullen is het een wat luxer merk wat veel kan betekenen voor de huid. Dus bij deze een korte introductie!

 Toskani is een Spaans huidverzorgingsmerk wat haar producten richt op professionals in de huidzorg en daarnaast mooie producten voor thuis aanbiedt. Het merk is ontworpen om een passende oplossing voor elk huidprobleem te vinden. Dit doen zij door producten te ontwikkelen die efficiënte en goed werkende ingrediënten bevatten.

In onze praktijk hebben we de aanschaf van de producten voornamelijk gericht op de ouder wordende huid en de huiden met pigmentproblemen (denk hierbij bijvoorbeeld aan het zwangerschapsmasker). Maar daarnaast kunnen een groot deel van de producten ook goed ingezet worden om de huid in zijn geheel goed te verzorgen!

 

Cell Architect line: Om de wat oudere huid tegemoet te komen, hebben wij de Cell Architect lijn in onze praktijk te koop. Deze lijn bevat een serum en een crème welke inspelen op de problemen die zich bij de ouder wordende huid voor kunnen doen. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen en elastine de huid gaat aanmaken. Dit zorgt ervoor dat de huid slapper wordt, meer gaat hangen en rimpeltjes begint te vertonen. De producten van Toskani uit deze lijn spelen hier mooi op in. De producten bevatten onder andere hyaluronzuur, collageen en elastine om fijne lijntjes op te vullen en de huid sterker te laten worden.

 

Radiance line: Deze lijn richt zich op het voorkomen en behandelen van pigment in de huid. Het mesoserum in deze lijn licht pigmentatie in de huid op met behulp van effectief werkende ingrediënten, zoals kojiczuur en arbutin. De crème in deze lijn is vervolgens weer een mooie aanvulling op het mesoserum; ook de crème helpt bij het oplichten van de huid, maar biedt daarnaast ook effectieve zonbescherming om verdere pigmentvorming zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Boosters: Ook zijn in onze praktijk twee verschillende boosters te vinden, wat producten zijn die een laag percentage zuur bevatten om de huidvernieuwing te versnellen. De boosters kunnen dan ook een uitkomst bieden bij acne en huidveroudering. De beschikbare boosters werken als volgt:

De Retiseal booster bevat vitamine A, welke perfect is voor de verouderde huid. Het vermindert namelijk optisch fijne lijntjes en rimpels.

De Imperfection Peel Booster bevat een combinatie van glycolzuur en salicylzuur, waardoor deze goed in te zetten is bij acne, pigmentatie en een drogere huid.

 

Ampullen: Daarnaast hebben we ook een aantal ampullen beschikbaar die een enorme boost aan de huid kunnen geven. De ampullen bevatten een hoge concentratie van verschillende vitamines. Dit maakt dat ze een goede aanvulling zijn op de dagelijkse huidverzorging of als kuur goed ingezet kunnen worden. De volgende ampullen zijn bij ons in de praktijk te vinden:

De Vitaflash ampullen zijn perfect om te gebruiken voor speciale gelegenheden.

De Anti-Pollution ampullen zijn een goede opknapper voor de huid wanneer deze door vervuiling wat dof oogt.

 

Naast deze specifieke productlijnen en producten hebben we ook een heerlijke reiniger (Energizing Cleanser) en tonic (Bamboo hydratonic) beschikbaar die de huid fris en fruitig doen aanvoelen.

 

Al met al zijn wij heel erg blij met deze aanvullingen van Toskani in onze praktijk! Alle producten zijn terug te vinden in onze webshop: https://huidtherapie4yourskin.nl/product-categorie/merken/toskani-merken/

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over welke huidverzorgingsproducten voor u goed zouden kunnen werken?

Neem dan even contact met ons op via info@huidtherapie4yourskin.nl of bel naar 0318-553304.