WAAROM MOETEN WE EIGENLIJK ZOVEEL SMEREN?
12 mei 2016
NOOIT MEER LAST VAN STORENDE BEHARING
16 juni 2016

STORENDE PLEKJES EN BULTJES? WEG ERMEE! (heel snel en simpel)

FullSizeRender FI FullSizeRender VE FullSizeRender XA IMG_5572FI

Het is bijna officieel zomer! Dat betekent voor velen dat het lichaam weer zomerklaar moet zijn. Nu scheer je je benen misschien, maar wat doe je met al die vervelende bultjes en ‘dingetjes’ op de huid? En wat zijn het eigenlijk?

Veel mensen storen zich aan de zogenoemde fibromen, ouderdomswratjes en cherry angiomen. Fibromen zijn die steelwratjes die vaak in de hals of onder de oksels zitten. Ouderdomswratjes zijn platte donkere verheven plekjes op de huid. Ze zitten vaak op de romp of in het gelaat. Cherry angiomen zijn rode bloedblaasjes. Ook deze zien we vaak op de romp. Al deze plekjes zijn onschuldig, maar kunnen als storend worden ervaren.

Men wil toch vaak het liefst een gladde huid, met coagulatie kunnen we de plekjes eenvoudig verwijderen. Met 1 behandeling zijn vaak alle plekjes voorgoed verdwenen. De hersteltijd is ongeveer een week.

Heb je last van zo’n storend plekje, maar weet je niet wat het is? Het eerste consult is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit consult oftewel het intakegesprek bepalen we of het mogelijk is om te behandelen. Bij twijfel sturen we je naar de huisarts. Wil je weten welke plekjes geschikt zijn voor elektrocoagulatie? We zetten ze hier voor je op een rijtje:

–              Fibromen (steelwratjes)

–              Verruca seborrhoica (ouderdomswratjes)

–              Cherry angiomen (kersenwratjes)

–              Xanthelasma (cholesterolophopingen onder de ogen)

Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar info@huidtherapie4yourskin.nl of bel naar 0318-553304.