STORENDE PLEKJES EN BULTJES? WEG ERMEE! (heel snel en simpel)
9 juni 2016
WAT KUN JE DOEN TEGEN ACNE?
11 augustus 2016

NOOIT MEER LAST VAN STORENDE BEHARING

laser M en L-2
In onze praktijk zien we dagelijks mensen die kampen met storende beharing. Een effectieve oplossing hiervoor is laserontharing. Mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor deze innovatieve behandeltechniek. Tijdswinst bijvoorbeeld; het niet meer scheren van benen of bikinilijn kan veel tijd besparen. Andere veelgehoorde redenen zijn het verminderen van schaamtegevoel bij beharing in het gezicht bij vrouwen en het voorkomen van ingegroeide haren.

Bij ons werken alleen gediplomeerde huidtherapeuten. Wij behandelen met de krachtige LightSheer Diodelaser, het beste apparaat op de markt. Deze laser werkt in op het pigment in het haar, waardoor het haarzakje wordt verhit en afsterft. Er zijn circa 6 behandelingen nodig voor een definitief resultaat, waarna u een reductie van 85% van de bestaande haargroei mag verwachten. Deze behandeling is ook geschikt voor mannen. Een rug kan met de speciale vacuümkop al binnen een half uur – nagenoeg pijnloos – behandeld worden.

Laser lumenisMaakt u nu een afspraak, dan kunt u deze maand nog starten aan een gladde zomerhuid. Bel 0318-553304 of mail naar info@huidtherapie4yourskin.nl

Wij zijn  aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Behandelingen in het gelaat bij dames wordt meestal vergoed uit het aanvullend pakket.