Laseren en de zon: de feiten
16 juli 2020

HUIDVEROUDERING

Huidveroudering

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, gaan de processen in ons lichaam trager. Dit geldt ook voor de vernieuwing van onze huidcellen. Collageenaanmaak wordt minder, de huid wordt slapper, dunner en doffer. De mate van huidveroudering wordt bepaald door genetische factoren, mimiek en externe factoren zoals voeding, vrije radicalen, UV-straling, stress en roken.

Gelukkig kunnen we een heel aantal van deze factoren beïnvloeden. Omdat UV-straling een van de grootste boosdoeners is van huidveroudering, is het van groot belang om de huid daar tegen te beschermen. Dagelijks een goede SPF is geen overbodige luxe. Wij kunnen je daar uitstekend bij adviseren, zodat ook jouw huid gezond en beschermd blijft.

Vaak denken we bij huidveroudering aan rimpels, maar wist je dat een onregelmatige huid door vlekjes, grauwe kleur en droogte vaak nog ouder lijkt dan wanneer je een paar rimpels hebt? Gelukkig kunnen we al deze tekenen van huidveroudering heel mooi verminderen met onze behandelingen. En als je dan toch bezig bent, denk dan ook eens aan het verzorgen van je handen en decolleté. Want ook die worden regelmatig blootgesteld aan UV-straling.

Wil je een compleet pakket tegen alle tekenen van huidveroudering? Dan is het Boost Your Skin programma perfect voor jou! Hierin pakken we alle tekenen van huidveroudering aan met onder andere medische microneedling (SkinPen®) en krijg je uitgebreid advies voor het thuisbehandelprotocol. Want het gebruik van de juiste huidproducten voor thuis is minstens zo belangrijk als het krijgen van de juiste behandelingen.