WAT KUN JE DOEN TEGEN ACNE?
11 augustus 2016
KERATOSIS PILARIS
19 oktober 2016

EEN MOOIE HUID BINNEN HANDBEREIK

dermapen

dermapen

De zomer nadert zijn einde en dat betekent dat het weer een uitermate geschikte tijd is voor huidverbeterende behandelingen. Wist je dat iedereen baat heeft bij zo’n behandeling? Ook als je geen echte huidproblemen hebt kun je de conditie van je huid aanzienlijk verbeteren met een van onze huidverbeterende behandelingen.

Iedereen wil graag een stralende huid. Een stralende huid is vaak gezonder en beter in conditie. Maar hoe bereik je dat, een gezonde huid?

Allereerst is het belangrijk dat je eens kritisch naar je verzorgingsproducten kijkt. Met de juiste thuisproducten kun je namelijk je huid aanzienlijk verbeteren. Wij kunnen je daar bij adviseren. Daarnaast kan een behandeling je op weg helpen naar een gezonde huid. Er zijn verschillende behandelingen om de conditie van je huid te verbeteren, zoals peelings. Peelings bevatten ingredienten zoals salicylzuur of melkzuur. Zuren zorgen ervoor dat de afschilfering van dode huidcellen wordt gestimuleerd. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de celvernieuwing beter op gang komt. Nieuwe cellen komen naar de oppervlakte. Deze nieuwe cellen zorgen voor een betere hydratatie en geven een gezonde uitstraling.

Heb je meer last van oneffenheden zoals fijne lijntjes, pigment of littekentjes? Dan kan een behandeling met behulp van microneedling ook zeer geschikt zijn. Vaak wordt dit ook als aanvullende behandeling gedaan op een peeling.

Met microneedling worden miniscule kanaaltjes in de huid gemaakt waarna de huid elastine en collageen gaat aanmaken. Op deze manier kunnen huidoneffenheden worden vermindeIMG_5092rd, de huid wordt steviger en de conditie verbeterd.

Wanneer is een huidverbeterende behandeling geschikt voor je?:

  • Als je je huid gewoon een oppepper wilt geven
  • Bij acne
  • Als je fijne lijntjes wilt verminderen
  • Wanneer je een rokershuid hebt
  • Als je (acne)littekens wilt verbeteren
  • Bij grove porien
  • Hyperpigmentatie
  • Als je last hebt van rosacea (zonder ontstekingen)
  • Een droge of doffe huid

Je huid is je grootste orgaan, zorg dat deze gezond is!

Bel 0318-553304 of mail naar info@huidtherapie4yourskin.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

thumbnail_IMG_6089