Lasertherapie huidoneffenheden
LASERTHERAPIE ROODHEDEN
28 december 2015
SkinPen (MEDISCH MICRONEEDLING)
28 december 2015

Camouflage is het tijdelijk minder zichtbaar of onzichtbaar maken van huidverkleuringen. Dit gebeurt door middel van speciale camouflagecrèmes.

Camouflagetherapie is geschikt voor mannen én vrouwen. Het kan toegepast worden bij huidverkleuringen zoals vitiligo, (acne)littekens, wijnvlekken, pigmentvlekken, rosacea en tatoeages. Maar wist u dat een aantal van deze huidverkleuringen ook definitief kunt verminderen of verwijderen? Klik voor meer informatie op een van onderstaande pagina’s:

Littekenbehandeling
Laserbehandeling roodheden
Behandeling van pigmentvlekken 
Behandeling van rosacea

De behandeling

Tijdens het consult zoeken wij samen met u een camouflagekleur uit die het beste bij uw natuurlijke huidskleur past. Afhankelijk van het huidprobleem en uw wensen kiezen we voor een bepaald soort creme welke uw huidprobleem tijdelijk minder zichtbaar of onzichtbaar maakt. Hierna wordt u de juiste techniek aangeleerd om de camouflagecreme aan te brengen en deze water en veegbestendig te maken. Daarna kunt u dit zelf thuis toepassen. De camouflage brengt u aan op de momenten dat u dat wilt. Dit mag gewoon op dagelijkse basis.

In onze praktijk werken wij met de merken Dermacolor en Lycogel. Het type huidverkleuring bepaald voor welk merk we kiezen. Dermacolor wordt vaak toegepast bij huidverkleuringen die in groter contrast zijn met de eigen huidskleur, zoals wijnvlekken. Bij wat mildere huidverkleuringen, zoals rosacea, kiezen we voor Lycogel. Beide merken bieden een zonbescherming en zijn waterbestendig.

Resultaat

Met camouflagetherapie merken mensen vaak dat ze minder onzeker zijn over hun uiterlijk. Camouflagetherapie moet helaas wel herhaald worden. De camouflage dient elke keer opnieuw aangebracht en verwijderd te worden. Omdat wij over een breed palet aan kleuren camouflagecrèmes beschikken waaruit we samen met u de juiste kleur zoeken, is er altijd wel een passende kleur voor u bij. Hierna wordt u de juiste techniek aangeleerd om de camouflagecrème aan te brengen, waardoor u dit zelf thuis kunt doen.

 

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN